Hei! Kiva kun olet täällä!

Unique Day takana on lahtelainen pienyrittäjä Daria, kauniiden ja pienien asioiden rakastaja. Unique Day sai alkunsa raskausajalta ja omat häät toimivat minulle inspiraationa. Omien häiden suunnittelun aikana pähkäilin budjettimme sopivan ohjelman kanssa. Näin päädyin tekemään "Bingon"- sekä "Arvaa kuka"- kortteja. Tämä osoittautui lopulta menestykseksi ja monet muisteli häitä vuosia häiden jälkeenkin. 

Lopulta päätin perustaa yrityksen, jonka tavoitteena on tarjota hääpareille budjettiin sopivaa ja samalla visuaalisesti kaunista ohjelmaa. Unique Day on minun intohimoni ja minulla on ilo tarjota tuotteita, joilla hääpari voi ikimuistoistaa oman tärkeän päivän. 

Vailikoimassa on tämän lisäksi yhteensopivia menu,- ohjelma ja paikkakortteja. Lisäksi on saatavilla hääkutsuja sekä "Save the date" - kortteja, joilla voit lähettää vieraillesi ennakkoilmoituksen tärkeästä päivästäsi.

Kauttani onnistuu myös yksilöllisten paperituotteiden tilaus. Kerro minulle toiveesi, niin tehdään yhdessä sinun ideasta totta.